Câștigă gresie CESAROM® Cream în valoare de 1000 de lei!

CONCURS CESAROM® VARĂ 2019

Vara aceasta amenajarea ta poate fi asigurată cu gresie de la CESAROM®! Participă la primul concurs din seria verii 2019 și câștigă gresie din colecția CESAROM® Cream în valoare de 1000 de lei!

Ce trebuie să faci pentru a participa la acest concurs*?

1. Dai Like paginii oficiale de Facebook CESAROM®
2. Dai Share public pe profilul tău de Facebook imaginii de concurs.
3. Răspunzi printr-un comentariu la imaginea concursului la întrebarea: „Ce încăpere (baie, bucătărie, hol, terasă etc.) vrei să amenajezi cu gresie și faianță în această vară?”

Cu zeci de colecții noi de gresie și faianță lansate, CESAROM® îi susține pe toți cei care îndrăznesc să intre cu locuința în șantier în această primavară!

Poate a sosit momentul să începi munca la proiectul tău de vis și ai nevoie de gresie și faianță pentru baia pe care ți-o dorești remarcabilă,  plăci ceramice pentru holul pe care îl voiai mai elegant sau gresie de exterior pentru terasa care ar avea nevoie de o împrospătare și un pic de culoare. CESAROM® îți susține proiectul cu un premiu care va aduce amenajarea ta mai aproape de realitate.

Vezi ce colecții noi am lansat în ultimii 2 ani și pregatește-ți terenul pentru viitorul tău proiect!

*Concursul se va desfășura pe pagina de Facebook CESAROM® în perioada 29 mai – 5 iunie 2019. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți electronică și va fi anunțat până cel târziu în data de 7 iunie 2019. Mai multe detalii în REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI.