Colecții CESAROM 2024- Echilibru între stil și funcționalitate 

Un trend care se va păstra în designul interior în anul 2024 reprezintă alegerea gresiilor cu design-uri care imită marmura, cimentul, piatra și chiar lemnul. Aceste propuneri de design  permit specialiștilor în domeniu, designerilor, arhitecților și  consumatorilor să aleagă soluții versatile și practice, oferind în același timp aspectul și senzația materialelor naturale, fără a fi nevoiți să se confrunte cu dificultățile și costurile asociate cu acestea.  

Astfel, spațiile amenajate pot vorbi despre eleganță, modernitate și stil, fără să compromită funcționalitatea sau aspectul estetic.

În acest articol, vă vom prezenta noile colecții CESAROM lansate în 2024: colecții care răspund nevoilor în continua schimbare a utilizatorilor, precum și tendințelor din industria de design de interior.
Colecția Legno Miele, de la CESAROM
Gresie Imitație Lemn

 

Gresia cu design care imită lemnul a devenit o opțiune destul de populară în ultimii ani, potrivită pentru cei care doresc să aducă căldura și farmecul lemnului în interiorul casei, fără îngrijorările ce vin de obicei la pachet cu întreținerea acestuia.

 

Aceste colecții de gresie reproduc textura, nuanțele și aspectul lemnului natural, oferind în același timp rezistență și durabilitate. De la podele, la pereți sau chiar blaturi de bucătărie, gresia cu imitație de lemn poate transforma  orice spațiu într-unul confortabil și atrăgător.

 

Inspirația pentru colecția Legno Miele vine tot din natură, mai exact din lemnul de culoarea mierii. În plus, această colecție reflectă cele mai recente tendințe în design interior datorită atenției pentru un mediu sigur și igienic prin suprafața antibacteriană Safe+. Caracterizată prin finisajul rectificat și portelanat, colecția, formată din gresie porțelanată bej, 60×15 cm, rectificată și mozaic porțelanat de aceeași nuanță, 30x30cm, se adaptează cu ușurință în diverse spații, de la băi și bucătării la spații comerciale și terase. Legno Miele este alegerea ideală pentru cei care caută să aducă căldură și autenticitate în amenajările interioare.

 

Puteți consulta și colecțiile  Legno Classico, Pavimento și Rovere, lansate de CESAROM în 2023.

 

Gresie Imitație Piatră

 

Gresia cu design care imită piatra este o alegere excelentă pentru cei care doresc să redea aspectul robust și elegant al pietrei naturale în ambianța unui spațiu. Un alt motiv pentru care acest tip de gresie este atât de apreciat de specialiști este dat de rezistența sa la uzură și rezistență la alunecare, ceea ce o face ideală pentru zone cu trafic intens, precum băile și bucătăriile, chiar și terasa.
Colecția Ceppo di Gre, de la CESAROM
În plus, gresia cu design care imită piatra este ușor de curățat și întreținut, în comparație cu piatra naturală, fiind rezistentă la pete și substanțe chimice de curățare. Astfel, această gresie nu numai că adaugă un element de rafinament și autenticitate oricărui spațiu, dar oferă și o soluție practică și durabilă pentru amenajarea spațiilor interioare și exterioare

 

Inspirată din piatra cu același nume, colecția Ceppo Di Gre de la CESAROM se aliniază tendințelor actuale de design interior, aducând o notă autentică și naturală spațiului pe care îl decorează. Această colecție îmbină eleganța pietrei naturale cu funcționalitatea superioară.

 

Calitatea antibacteriană Safe+, aspectul mat și atingerea fină sunt beneficii asigurate prin suprafața ABS (Anti-slip Best Surface). Caracteristicile de rectificat și porțelanat, precum și coeficientul anti-alunecare R10, fac plăcile potrivite pentru diverse spații, inclusiv băi, bucătării, holuri și terase. Această colecție aduce un plus de eleganță și naturalețe în designul interior contemporan.

 

Vă invităm să descoperiți și colecția Breccia, o reinterpretare modernă a designului tip terrazzo, perfect adaptată pentru spațiile contemporane. Plăcile vin în două tipuri (gresie porțelanată, rectificată și treaptă porțelanată, rectificată) și două variante de culori, gri și maro-gri, precum și detalii vibrante și o structură fină, ce conferă autenticitate și naturalețe suprafeței.

 

Această colecție are inclus beneficiul ABS care garantează suprafața antibacteriană Safe+, finisajul Matt no-reflex și Soft Touch. Plăcile din colecția Breccia asigură nu doar aspectul estetic și igienic, ci și siguranță prin coeficientul antialunecare R10. Cu caracteristici tehnice de înaltă calitate, precum rectificarea și porțelanarea, aceste plăci sunt potrivite pentru diverse spații, inclusiv băi, bucătării, livinguri și spații comerciale.

 

Puteți vedea toate colecții cu design care imită piatra pe site.
 
 
Gresie Marmură

 

Pentru cei care-și doresc o amenajare elegantă, sofisticată, gresia cu design care imită marmura poate fi cea mai bună alegere.

 

Aceste colecții de gresie reproduc cu acuratețe aspectul sofisticat și elegant al marmurei naturale, oferind în același timp numeroase avantaje și beneficii. Unul dintre aceste avantaje este reprezentat de ușurința cu care se potrivește într-un spațiu cu design luxuriant
Colecția Etna, de la CESAROM
În plus, gresia cu design ce imită marmura este ușor de curățat și întreținut De asemenea, în comparație cu marmura naturală, gresia este mult mai accesibilă din punct de vedere financiar și poate fi instalată fără dificultate într-o varietate de spații, inclusiv în băi, bucătării, holuri sau livinguri.
 
Inspirată din frumusețea marmurii Calacatta, colecția Ferrara de la CESAROM este o declarație de lux și rafinament în designul interior, redefinind conceptul de eleganță. Plăcile de bază cu aspect lucios luminează spațiul, iar geometriile aurii de pe plăcile de decor adaugă o notă exclusivistă și sofisticată. Destinate utilizării pe perete, în bucătării, backsplash-uri și băi, aceste faianțe completează perfect orice spațiu, aducând o atmosferă de lux și distincție.
 
O altă colecție lansată anul acesta, ce imită marmura este Pulpis. îmbină eleganța și funcționalitatea prin faianța de 60×30 cm, cu aspect lucios și gresia cu aspect satinat de interior, în format 45×45 cm. Venaturile subtile, albe, pe un fond gri adaugă profunzime și eleganță. Placa decorativă cu model geometric discret poate transforma fiecare baie sau bucătărie într-un spațiu de design modern. Cu faianța, ideală pentru pereți și gresia mat satinată, perfectă pentru pardoseli, colecția Pulpis este alegerea perfectă pentru amenajările interioare sofisticate.Dacă sunteți interesat de acest tip de gresie, puteți consulta și colecțiie Etna sau Lux Portoro.
 
Gresie Tip Ciment
 
Gresia cu design care imită cimentul este o alegere inspirată pentru amenajarea interioarelor contemporane, care abordează un stil industrial. Aceste colecții de gresie reproduc fidel textura și aspectul cimentului , oferind în același timp numeroase avantaje și beneficii.
Unul dintre motivele principale pentru care oamenii optează pentru această gresie este că poate crea un spațiu de impact cu aspect natural și modern.
Colecția Therme, de la CESAROM
În plus, gresia imitație cu aspect de ciment este extrem de rezistentă și durabilă, fiind potrivită pentru utilizarea în zone cu trafic intens sau umiditate ridicată, precum băile și bucătăriile și se poate utiliza  fără probleme la exterior.
 
Colecția Therme de la CESAROM, de exemplu, este inspirată de French Stone. Această colecție oferă plăci de faianță și gresie cu suprafață mată, potrivite atât pentru interior, cât și pentru exterior. Designul subtil, în nuanțe de albastru, taupe și antracit inspiră echilibru și versatilitate în decorul băilor și bucătăriilor.
 
Caracteristicile de rectificare și porțelanat, împreună cu coeficientul anti-alunecare R11, fac plăcile de gresie potrivite în primul rând pentru zone de risc de accidentare precum piscine, spații comerciale, băi, dar și bucătării, holuri și terase. Cu un design contemporan și versatil, colecția Therme vă invită să transformați interiorul casei dumneavoastră într-un spațiu plin de naturalețe.
 
O altă colecție despre care ne dorim să vă povestim este Cementino, ce adaugă un plus de stil spațiilor interioare și exterioare. Inspirată din ultimele tendințe în design interior, această colecție se evidențiază prin designul vibrant și prin structura fină a suprafeței care conferă acestei plăci un aspect autentic, natural. Avantajele funcționale, precum suprafața antibacteriană Safe+, aspectul MATT- no Reflex și atingerea fină (Soft touch) determină încadrarea acestei colecții în categoria suprafețelor ABS (Anti–slip Best surface). Caracteristicile tehnice, care includ  porțelanarea și rectificarea dar și coeficientul anti-alunecare R10 garantează suprafața ABS și fac ca plăcile să fie ideale pentru diverse spații, de la băi și bucătării la livinguri, holuri și spații comerciale. 
 
Descoperiți mai multe tipuri de plăci ce imită cimentul pe site.
 
Avantajele funcționale ale noilor colecții de gresie CESAROM
 
Noile colecții CESAROM vin cu o mulțime de beneficii, care să răspundă nevoilor dumneavoastră:
Indiferent de tendințe și stilul personal, aceste colecții de gresie cu design care imită lemnul, piatra, marmura și cimentul reprezintă opțiuni versatile și practice pentru amenajările dumneavoastră. Datorită numeroaselor avantale , puteți asigura o amenajare cu sti a băilor, bucătăriilor, livingurilor, spațiilor exterioare sau chiar a celor comerciale.