Despre noi

De mai bine de 60 de ani, CESAROM® îmbină tradiția cu inovația și creativitatea pentru a pune la dispoziție soluții care să te inspire să-ți decorezi spațiul așa cum îți place. Fie că alegi să redecorezi interiorul casei tale sau ești în căutare de materiale pentru un spațiu comercial, poți alege din varietatea de plăci ceramice CESAROM® materialele care se potrivesc cel mai bine viziunii tale.

Utilizăm materii prime locale și tehnologii de ultimă generație furnizate de cei mai renumiți producători europeni, care alături de experiența ceramiștilor români ne ajută să livrăm în cel mai scurt timp gresie și fainață fabricate în vest, la Cluj pe liniile de producție ale SANEX SA.

Spațiul tău de vis poate deveni realitate cu ajutorul materialelor potrivite, iar noi suntem gata să te susținem și să te inspirăm pe tot parcursul acestui proces.

Creăm spații de locuit contemporane

Colecțiile CESAROM sunt rezultatul unui proces de dezvoltare continuă, combinat cu cercetarea perpetuă în materie de inovație tehnologică, estetică, aplicații și funcționalitate. Produsele CESAROM sunt elemente arhitecturale decorative și sunt create prin cercetare atentă a tendințelor în design interior. Sigure și durabile, plăcile noastre ceramice sunt dezvoltate într-un proces de producție focusat pe calitate, sustenabilitate și protecție a mediului.

1 2 3 5

ECHIPA

Fiindcă ne dorim să punem mereu la dispoziția ta soluții inspiraționale pentru amenajarea spațiului, suntem în continuă expansiune și dezvoltăm constant atât colecțiile de produse, cât și echipa. Lucrăm alături de specialiști și ne bazăm pe colaborare, iar acest lucru ne ajută să oferim produse și servicii de înaltă calitate.