Ce este CESAROM safe+ și cum funcționează

Capactitatea nanoparticulelor de argint de a distruge microorganismele infecțioase face din argint unul dintre cei mai puternici agenți antimicrobieni. Nanoparticulele de argint eliberate pe suprafețe distrug proteinele agenților patogeni.

Gresia și faianța CESAROM® safe+™ este tratată ireversibil cu o dispersie coloidală de nanoparticule de argint (AgNP), protecție înglobată în structura plăcilor înainte de ardere.

Prin ardere plăcilor CESAROM® safe+™ la 1200 C se creează o barieră bacteriostatică, igienică, intrinsecă, ce nu se degradează în timp.

Nanoparticulele de argint rămân înglobate în plăci, inhibând proliferarea bacteriilor și a altor microorganisme.

Aplicația de nanoparticule Ag nu este toxică, ea fiind obținută printr-o sinteză chimică verde, prietenoasă mediului.

Testarea eșantioanelor de gresie si faianță Cesarom a fost realizată în laboaratoarele germane QualityLabs GmbH în conformitate cu ISO 22916.

În teste s-au folosit eșantioane de plăci CESAROM® netratate și eșantioane de plăci CESAROM® safe+™ tratate cu nanoparticule de Ag.

Nanoparticulele de argint încorporate în glazura plăcilor de gresie și faianță CESAROM® safe+™ elimină activ 99,99% din bacterii și microbi, inhibă dezvoltarea mucegaiului și răspândirea bacteriilor.

Protecția ANTIBACTERIANĂ este garantată pe toată durata de viață a plăcilor CESAROM® safe+™, atât la interior, cât și la exterior, indiferent de anotimp sau condiții meteo.

Protecția ANTIBACTERIANĂ înglobată în noua gamă CESAROM® safe+™ este PERMANENTĂ și nu afectează calitatea și nuanța plăcilor.

Nanoparticulele de argint distrug ciclul de viață al bacteriilor. Astfel, suprafețele placate cu noua gamă CESAROM® safe+™ au costul de întreținere și curățare mult mai redus. Oferă aer proaspăt fără mirosuri neplăcute, un mediu mai puțin poluat prin reducerea consumului de agenți chimici agresivi de curățare.

Protecția ANTIBACTERIANĂ CESAROM® safe+™ nu necesită activare cu dispozitive UV ca în cazul altor produse de pe piață. Nanoparticulele de argint măresc proprietățile igienice și prospețimea spațiului indiferent de prezența razelor UV sau de perioada zilei.

CESAROM® safe+™ & CEMIX® SilverCol SOLUȚIE ANTIBACTERIANĂ COMPLETĂ

Pentru protecție ANTIBACTERIANĂ completă recomandăm rostuirea gresiei și faianței din gama CESAROM® safe+™ utilizând chitul de rosturi CEMIX® SilverCol chit cu aceleași proprietăți antibacteriene.

Noua gamă CESAROM® safe+™ este certificată în laboratoarele germane QualityLabs BT GmbH conform standardului internațional ISO22916.

Evoluția activității bacteriene pe
suprafața netratată:

După 24 de ore microbii și bacteriile s-au
înmulțit de la 12.500 la 160.000.

Evoluția activității bacteriene pe
suprafața CESAROM® safe+™ :

După maxim 24 de ore microbii și bacteriile s-au redus în proporție de 99,99% pe gresia și faianța CESAROM® safe+™ de la 12.500 la mai puțin de 10.

DESTINAȚII CESAROM® safe+™

Selectează tipul de spațiu pentru colecția safe+

Lista cu produsele din gama CESAROM® safe+™ o puteți consulta pe www.cesarom.ro

Consultă AICI certificatele de testare antibacteriană realizate de laboratoarele germane QualityLabs BT GmbH

Căutați în magazinele proprii și magazinele partenere produsele cu eticheta

în ambalaje CESAROM® safe+™

De unde cumpăr