“Acasă” pentru familia Apetrei: Prima casă MagicROOFS e aproape gata, cu sprijinul CESAROM®

În 2019, CESAROM® a răspuns pozitiv apelului făcut de Asociația MagiCAMP și s-a numărat printre susținătorii primei case MagicROOFS, un proiect social prin care familia Apetrei din județul Neamț va avea un loc pe care să îl poată numi că adevărat ACASĂ.

Cu ajutorul unei echipe de voluntari de la Universitatea Tehnică de Construcții din București, proiectul a prins contur foarte rapid. Lucrările au început oficial în data de 12 noiembrie, cu fundația. Au mai urmat apoi suprastructura, începută în 2 decembrie, iar în ianuarie au fost turnate șapele, au fost puse pe pozitie instalațiile și s-au montat gresia și faianța, furnizate de CESAROM®.

Magicamp-12.jpg
Fine-Textile-bucatarie-1-1-e1583749669729.jpg

Pentru susținerea acestui proiect au fost acordați peste 100 de metri pătrați de gresie și faianță din colecțiile CESAROM® ColorLine, Traver și Fine Textile. În următoarele două săptămâni vor fi realizate ultimele finisaje precum și mobilarea și utilarea casei, astfel încât familia Apetrei să se poată muta până la finalul lunii în noua casă.

MagicROOFS este cel mai nou proiect al asociației, gândit pentru a sprijini familiile vulnerabile financiar care se confruntă cu un diagnostic oncologic. În cazul familiei Apetrei, care va beneficia de prima locuință construită în cadrul acestui proiect. Aceasta este doar prima casă din proiectul MagicROOFS, pentru acest an obiectivul fiind construcția a 10 case.

Decembrie 2019
Ianuarie 2020

Uneori, de la un vis la realitate este suficient doar un singur pas, atâta timp cât este făcut cu mult suflet și sprijin necondiționat. Asociația MagiCAMP a demonstrat-o deja de multe ori prin proiectele de succes derulate până în prezent, reușind să facă viața mai ușoară și să aducă zâmbetul pe buzele persoanelor care au avut cea mai mare nevoie de asta.