CESAROM: Investiție de 1 milion de lei într-un nou showroom în București

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și unicul producător local de plăci ceramice, anunță începerea lucrărilor pentru deschiderea unui concept inovator de showroom de plăci ceramice CESAROM în București. Investiția estimată pentru amenajarea noului spațiu de expunere se ridică la aproximativ 1 milion lei și coincide cu aniversarea a 60 de ani de existență pe piața locală a brandului.  


Potrivit reprezentanților companiei, noul showroom CESAROM, a cărui deschidere oficială este anunțată pentru luna septembrie, va avea o suprafață totală de aproximativ 150 mp și va fi situat pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 12 din București. 

Showroomul CESAROM aduce un nou concept de vânzare de plăci ceramice de gresie și faianță în Romania, pentru a oferi clienților noi soluții pentru cerințele și nevoile lor în amenajarea de spații rezidențiale sau non-rezidențiale. 

„Prin deschiderea noului showroom CESAROM în Capitală ne dorim să oferim românilor un nou concept de prezentare si vânzare a plăcilor ceramice, astfel încât să aibă posibilitatea să aleagă cât mai ușor și cu îndrumare de specialitate gresia, faianța și decorurile ceramice. S-au dus vremurile potrivirilor perfecte. Trăim vremuri provocatoare cu atât de multe texturi, culori și nuanțe disponibile. Mixăm deja mobilier sau țesături. De ce să nu mixăm și să asortăm și plăcile ceramice CESAROM? Gama largă de soluții ceramice încurajează încălcarea regulilor prin mixarea plăcilor din colecții diferite, a declarat Andreea Bodola, Director Marketingal Lasselsberger Ceramics România.


„Credem că este de mult așteptat un astfel de concept de expunere pe piața din București și, totodată, de interacțiune cu specialiștii CESAROM, iar noul showroom se înscrie în obiectivele strategice pe care ni le propunem pentru acest an”,
 a  declarat Petrișor Grindeanu, Director General al Lasselsberger Ceramics România. 

În cadrul showroomului, clienții vor beneficia de consultanță de înaltă specializare, servicii de livrare la domiciliu, de soluții complete adaptate perfect stilului, nevoilor și funcționalității spațiilor de amenajat.