CESAROM® – partener oficial al C.S. Universitatea Cluj

CESAROM®, brand cu aproape 60 de ani de istorie în România și Clubul Sportiv Universitatea Cluj, care aniversează anul acesta 100 de ani de activitate, și-au unit forțele pentru a susține performanța sportului clujean printr-un parteneriat încheiat în luna mai a acestui an.

În calitate de partener C.S. Universitatea Cluj, CESAROM® va oferi cantitățile de gresie și faianță necesare pentru amenajarea celor 60 de băi din cadrul proiectului de renovare a căminului de sportivi al Clubului, care este situat în Cluj-Napoca, pe strada Deva 1-7. Această sponsorizare va cuprinde 12 colecții diferite, inclusiv colecții noi lansate de CESAROM® în 2018 și 2019.

rapolano-u-cluj.png
CESAROM® Rapolano
mustique-u-cluj.png
CESAROM® Mustique
cream-u-cluj.png
CESAROM® Cream

Prin acest parteneriat, CESAROM® își dorește să asigure crearea de condiții cât mai bune pentru sportivii care vor fi cazați în acest cămin și să susțină astfel, prin plăci ceramice produse în România, un brand local care își dorește să crească și să facă performanță.

cladire-camin.png
interior-camin-1.png
interior-camin-2.png

Lucrările de renovare ale căminului sunt încă în stadii incipiente, placarea cu gresie și faianță a noilor băi urmând să debuteze în a doua jumătate a acestui an.

În acest an aniversar, clubul va desfășura o serie de evenimente care debutează în data de 17 mai cu Cupa Centenarului la Box. Programul evenimentelor sportive si culturale dedicate centenarului, pentru cei care sunt interesați, este publicat pe site-ul u-cluj.ro la următorul link: https://u-cluj.ro/u100/.

Intrarea este LIBERA la toate aceste evenimente.