CESAROM are două linii noi complet automatizate de sortare faianță după o investiție de 1,5 milioane euro  

Cluj-Napoca, 15 august 2022 – Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și unicul producător local de plăci ceramice, anunță punerea în funcțiune a două linii complet automatizate de sortare faianță, în urma unei investiții de peste 1,5 milioane de euro finalizate în 2021.

Potrivit reprezentanților companiei,, noile linii de sortare, 100% funcționale în prezent, au oferit posibilitatea largirii gamei de produse prin cresterea portofoliului cu articole de dimensiuni mai mari. De asemenea,linia de sortare complet automatizată, aduce productivitate ridicată prin optimizarea procesului de sortare și paletizare și implicit calitate garantată a produselor livrate clienților

Punerea în funcțiune a celor două linii de sortare faianță are impact direct la nivel de business, prin creșterea gradului de satisfacției al clienților care achiziționează faianța CESAROM, acoperind în același timp obiectivul companiei de a se adapta continuu la nevoile în schimbare ale pieței.

„Continuăm să investim în liniile de productie, cu noi soluții moderne și inovatoare.Odată cu punerea în funcțiune a celor două linii de sortare faianță, ambele automatizate integral, producem plăci de faianță mai mari, la o calitate superioară, acoperind preferințele în continuă creștere ale clienților noștri pentru aceste modele. Suntem o companie cu tradiție de peste 60 ani, care punem accentul pe dezvoltare, iar acest lucru nu este posibil fără o adaptare permanentă la cerințele și exigențele pieței”, a declarat Petrișor Grindeanu, Director General al Lasselsberger Ceramics România.

Lasselsberger Ceramics România estimează, pentru anul în curs, afaceri în creștere cu 12% față de 2021 și are un buget de investiții de peste 2 milioane euro, care se îndreaptă atât spre instalarea unei linii de rectificare a plăcilor ceramice, noi game de produse, respectiv deschiderea noului showroom CESAROM din București, poziționat pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 12.