Galerie foto: CESAROM® și Liceul János Zsigmond – un parteneriat pentru condiții mai bune în școli

CESAROM® și Asociația ”Pro János Zsigmond” din Cluj-Napoca și-au unit forțele pentru a asigura condiții igienico-sanitare optime elevilor și colectivului de muncă al Liceului Unitarian  ”János Zsigmond” din Cluj-Napoca printr-un parteneriat încheiat în luna iulie a acestui an.

 

În calitate de partener al Asociației ”Pro János Zsigmond”, CESAROM® a oferit cantitățile de gresie și faianță necesare pentru modernizarea grupurilor sanitare din incinta Liceului Unitarian ”János Zsigmond”, situat în  Cluj-Napoca, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr.9.

 

Prin acest parteneriat, CESAROM® își dorește să asigure crearea de condiții optime pentru cei 816 de preșcolari și elevi ai liceului.

 

Lucrările de renovare se află în stadiu incipient, în vara anului 2019 s-au finalizat numai o parte din grupurile sanitare ale liceului, iar următoarele vor fi renovate în anul 2020, în perioada vacanțelor.

 

Primele băi renovate au fost transformate complet și se ridică acum la standardele pe care ar trebui să le îndeplinească toate grupurile sanitare din unitățile de învățământ din România. În același ton urmează să fie renovate și celelalte grupuri sanitare din incinta liceului.

Ne bucurăm că am putut contribui la materializarea acestei inițiative lăudabile și ne propunem să continuăm seria de sponsorizări cu noi proiecte. Următorul proiect de pe lista noastră este o locuință socială construită de asociația MagiCAMP, pentru care am pregătit deja plăcile ceramice necesare.