Întâlnire cu generațiile viitoare la Târgul de Meserii și Ziua Porților Deschise de la Facultatea de Chimie

Octombrie 2019, Cluj-Napoca


La finalul săptămânii trecute am întâlnit o mulțime din reprezentanții noii generații la două evenimente care promovează învățământul și oportunitățile profesionale din regiunea Clujului: a V-a ediție a Târgului de Meserii și a XI-a ediție a Zilei Porților Deschise de la Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică din Cluj-Napoca.


Susținem învățământul profesional


Prin participarea la Târgul de Meserii am avut ocazia să întâlnim peste 1000 de elevi de liceu, studenți, absolvenți, reprezentanți ai unităților de învătământ, precum și meseriași, care au aflat pe această cale mai multe despre stagiile de practică, programele de internship plătit, precum și despre posibilitățile de angajare în cadrul Sanex S.A., unica fabrică de plăci ceramice din România. 


Am mers pregătiți cu o ofertă variată de joburi în domeniul tehnic, precum și cu un program de internship plătit în departamentul Mentenanță, dedicat studenților și absolvenților care vor să învețe mai multe despre activitatea într-un mediu industrial. De asemenea, pe perioada verii organizăm și stagii de practică în care cei înscriși au ocazia să asiste la intervenții și reparații de natură mecanică, electrică sau destinate automatizărilor.

IMG-20191018-WA0009.jpg

La Ziua Porților deschise de la Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică am venit pregătiți cu absolut toate materiile prime care intră în componența plăcilor ceramice. Cei care ne-au vizitat standul au avut ocazia să afle din ce și cum se fabrică gresia și faianța CESAROM® în unica fabrică de plăci ceramice din România, chiar la Cluj-Napoca.  


Invitație la stagii de practică și vizite în fabrică


Cu această ocazie am lansat din nou invitația la stagiile de practică dedicate studenților de la Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică din Cluj-Napoca. Programul de practică durează 3 săptămâni, timp în care studenții au ocazia să cunoască fluxul tehnologic, activitățile și utilajele, atât din fabrică cât și din laborator, participă la prepararea diferitelor glazuri și efectuează diferite analize în laboratoare atât pe materii prime cât și pe produsul finit.


De asemenea, toți elevii și studenții din Cluj-Napoca (și nu numai) sunt bineveniți să ne viziteze fabrica. În cadrul vizitelor organizate, tinerii au ocazia să vadă principalele etape de producție a plăcilor ceramice, precum și linia modernă și tehnologia de ultimă generație folosite în fabrica Sanex.


Absolvenții Facultății de Chimie care doresc să își dezvolte cariera în acest domeniu au ca oportunitate poziții precum cea de Tehnolog sau Laborant Calitate în cadrul companiei noastre.


Pentru mai multe detalii despre oportunitățile de dezvoltare personală din cadrul fabricii Sanex S.A. ne puteți contacta la numerele de telefon 0731 777 679 / 0731 900 307 sau ne puteți transmite un e-mail pe adresa ru@ro.lasselsberger.com.

20191019_121139.jpg
20191019_123759.jpg