Noutățile anului: 25 de colecții noi de gresie și faianță lansate în 2019

2019 a fost un an cu multă inspirație la CESAROM®, iar rezultatul acestui val de inspirație a adus lansarea a 25 de colecții noi formate din gresie porțelanată de interior și exterior, faianță mată sau lucioasă cu design digital sau aplicații speciale, dar și plăci ceramice cu structuri unice și decoruri în trend. Noile colecții vor să redefinească amenajarea băilor și bucătăriilor în 2019, aducând atât accente moderne cât și designuri elegante, atemporale, fiind inspirate de ultimele trenduri în designul interior.Colecții noi  de gresie și faianță pe toate formatele produse în fabrica din Cluj-Napoca

După ce în 2018 am conceput 11 colecții noi (Crust, Traver, Terrazzo, Mustique, Fine Textile, Tobaco, Preston, Decobrick, Dune, Mayenne, Landscape), în 2019 am țintit și mai sus și am adus pe piața din România și mai multe noutăți.

Cream, Rapolano, Move, Cemewood, Retrowood, Camino, Soft, ColorLine, Color SilkMaiolica, Abaete, Nordic Wood sau Marina sunt doar o parte din zecile de colecții fresh din portofoliul CESAROM®.De colecții noi beneficiază toate formatele produse pe liniile de producție ale fabricii din Cluj-Napoca, însă cele mai multe noutăți vor fi gresiile de 60×30 cm. Acestora li se alătură colecții noi în formate mai mici cu decoruri digitale, aplicații speciale cu vitroze și structuri în relief.

Adepții stilului vintage vor găsi inspirație în colecții de gresie porțelanată ca Retrowood și Luberon, în timp ce excentricii și cei mai îndrăzneți pot alege o amenajare mai colorată cu colecții precum Marina sau Color Silk. Pentru cei care preferă lucrurile simple și elegante, Camino și Newtex sunt opțiunile firești.