Prima casă MagicROOFS este gata, amenajată cu gresie și faianță CESAROM®

Prima casă din proiectul MagicROOFS, proiect inițiat în toamna anului 2019 de Asociația MagiCAMP, a fost finalizată! Construcția a început în toamna anului 2019 iar, datorită numeroșilor voluntari și susținători care au contribuit la realizarea acestui proiect social, familia Apetrei are în sfârșit un loc pe care să îl poată denumească cu adevărat ACASĂ! Te invităm să vezi rezultatul final în materialul video de mai jos:

Pentru susținerea acestui proiect au fost acordați peste 100 de metri pătrați de gresie și faianță din colecțiile CESAROM® ColorLine, Traver și Fine Textile. Colecția Fine Textile, cu model patch și design textil a fost utilizată pentru amenajarea bucătăriei, în timp ce colecțiile Traver și ColorLine au fost folosite pentru amenajarea celor două băi din locuință.

MagicROOFS este cel mai nou proiect al asociației, gândit pentru a sprijini familiile vulnerabile financiar care se confruntă cu un diagnostic oncologic. Familia Apetrei din județul Neamț este beneficiara primei locuințe construite în cadrul acestui proiect demarat de Asociația MagiCAMP