Sanex, producător de plăci ceramice: Agravarea situaţiei sanitare începând cu trimestrul al treilea şi restricţiile legate de accesul clienţilor în magazine au influenţat afacerile noastre din ultima parte a anului

În 2021, cifra de afaceri a grupului Lasselsberger Ceramics România, format din companiile Sanex şi Lasselsberger, a crescut cu aproximativ 4% comparativ cu anul precedent.

 

Producătorul de plăci cera­mi­ce Sanex din Cluj-Napoca, deţinut de grupul austriac Lassels­ber­ger, are un buget de investiţii de circa 2 mi­lioa­ne de euro pentru 2022.

„Cea mai mare parte a acestuia va fi direcţionată în dezvoltarea unei linii de rectificare a plăcilor ceramice şi lansarea de noi game de produse folosind această tehnologie, precum şi în deschiderea unui nou showroom Cesarom în Bucureşti“, spune Petrişor Grindeanu, director general al Lasselsberger Ceramics România.

 

În 2021, cifra de afaceri a gru­pului Lasselsberger Ceramics Româ­nia, format din companiile Sanex şi Lasselsberger, a crescut cu circa 4% comparativ cu anul prece­dent, iar numărul de an­­gajaţi a ră­mas constant. În pre­­zent, echi­p­a are aproape 450 de oameni.