Trendurile majore ale anului 2020 – regăsite în noile colecții CESAROM®

Albastrul clasic, desemnat de Pantone culoarea anului 2020 și stilurile Ethnic-Arty, Art-Deco și Minimalist-brutalist se numără printre trendurile majore care stabilesc direcția proiectelor de amenajări interioare și exterioare din acest an. Toate acestea sunt surprinse și în noile colecții lansate de CESAROM®, colecții care se mențin în cele mai vogă trenduri și în care se regăsește și albastrul clasic.

Noile modele de gresie și faianță CESAROM® reușesc să aducă în interiorul casei elemente din natură, acum mai mult ca oricând, datorită tehnologiilor avansate folosite în procesul de producție al plăcilor ceramice. Lemnul, piatra, cimentul și marmura sunt toate surprinse în colecțiile CESAROM® pentru un rezultat natural, minunat și practic în același timp.

Garret_plan-1.jpg

Stilul Ethnic-Arty sau magic marocan

Cunoscut pentru culorile sale vii, design-urile complexe și amestecul de texturi, stilul marocan a devenit una dintre cele mai semnificative tendințe ale anului, așa cum se arată în succesul mondial al produselor artizanale nord-africane – cum ar fi coșuri de rafie, felinare metalice și decoruri ceramice marocane. Această tendință va continua în 2020, fiind un stil atemporal care nu se demodează.

Adăugați un plus de culoare și creați un aspect unic, plin de modele și de viață, folosind plăci ceramice cu durată lungă de viață, extrem de ușor de instalat și curățat, potrivite atât pentru placarea pereților cât și a podelelor. Acest stil îl regăsiți în colecțiile CESAROM® Wright și Terrazzo.

Stilul Art-Deco cu forme decorative preia conducerea în 2020.

Art-Deco înseamnă detalii decorative, meștesuguri fine și jocuri de culori atemporale. Prin îmbinarea decorurilor clasice cu influențele moderne puteți crea un spatiu care să reziste la testul timpului. Luați ceva vechi, adăugați accente moderne și obțineți stilul Art-Deco.
Decorurile folosite in acest stil pot părea un tapet vintage, însă un pattern tridimensional le aduce cu siguranță în tendințe. Acest stil atrage atenția într-un interior monocromatic. Noi l-am surprins în colecțiile CESAROM® Nalim și Ara.

Decor-Nalim-Art-Deco.jpg

Stilul Minimalist, brutalist

Materiale brute precum cimentul și piatra, linii drepte, forme simple, suprafețe mate, nuanțe de la antracit la gri deschis, dar și variații de bej sunt în mare voga și definesc acest trend. O ramură a minimalismului este stilul « Terrazzo » care rămâne o tendință dominantă în 2020, în toate formele și culorile. Designul simplu al acestui trend îl regăsiti în colecțiile CESAROM® Move, Crust sau Flakes.

move-str-e1582787876203.jpg
Flakes-detaliu.jpg

Toate colecțiile CESAROM® lansate în acest an sunt disponibile în magazinele proprii CESAROM® din Cluj-Napoca și București, precum și în magazinele partenere. Pentru mai multă inspirație puteți consulta pagina de colecții.