Viitorii constructori ai României au vizitat liniile de producție CESAROM®

Noiembrie 2019, Cluj-Napoca

Mereu am încurajat noile generații să intre în contact cu domeniul industrial și cu procesul de fabricație al unora dintre cele mai uzuale materiale folosite în construcții, cum sunt gresia și faianța brand CESAROM® produse la fabrica Sanex din Cluj-Napoca.

Avem o istorie de peste jumătate de secol în producția de plăci ceramice și suntem unul dintre cei mai longevivi angajatori din Cluj-Napoca. Porțile noastre sunt deschise cu oportunități de angajare atât pentru generațiile actuale cât și pentru generațiile viitoare care își doresc un loc de muncă stabil în domeniul ceramicii.

În acest sens, organizăm periodic vizite în fabrică, iar luna aceasta am primit un val de studenți în anul IV de la Facultatea de Construcții. Îi vor mai urma în săptămânile viitoare studenți în anul III de la Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului.

Turul implică o prezentare a întregului proces de producție, de la pregătirea materiei prime, până la obținerea produsului finit.

Cadrele didactice, elevii și studenții care își doresc un tur al fabricii pot să ne scrie la adresa de mail ru@ro.lasselsberger.com pentru mai multe informații.

Accesează pagina de COLECȚII pentru a vedea gresia și faianța care se produc în unica fabrică de plăci ceramice din România și urmărește întregul proces în videoclipul de mai jos: