Colecția lunii septembrie: CESAROM® Cream în viziunea Adelei Pârvu

 

Când vorbim de amenajări interioare sau exterioare, piatra naturală apare mereu în discuție drept una din alegerile sigure datorită eleganței sale. Inspirată de această opțiune, colecția de gresie porțelanată Cream de la CESAROM® mizează pe naturalețe și vine cu o structură îndrăzneață cu linii în relief.

 

Viziunea Adelei Pârvu pentru colecția CESAROM® Cream


Cum se vede colecția CESAROM® Cream prin ochii Adelei Pârvu, designer de interior și ai partenerei ei, arhitecta Andreea Beșliu, am aflat din proiectul realizat de ele folosind plăcile de gresie porțelanată CESAROM® Cream într-o nouă interpretare. Transformarea este completă și de impact, mai ales că baia de apartament pentru care a fost realizat acest proiect dispune de o suprafață foarte mică.


Adela a folosit gresia porțelanată inclusiv pentru placarea pereților și a propus montajul pe verticală al plăcilor de gresie decor cu linii în relief pe toată suprafața pereților care încadrează cabina de duș. Chiar dacă a avut la dispoziție o baie de dimensiuni mici, utilizând plăci de gresie format 60×30 cm a reușit să dea amploare, lumină și căldură spațiului amenajat.


Cesarom-varianta-1-2.jpg
Cesarom-varianta-1-3.jpg


Ce este special la colecția CESAROM® Cream?


CESAROM® Cream propune două modele de plăci de gresie porțelanată: o placă simplă și o placă cu structură care, în combinație, pot crea amenajări cu adevărat originale. Nuanțele liniștitoare de bej și formatul 60×30 cm o fac o opțiune ideală pentru cei care preferă lucrurile simple și elegante, în culori neutre. Iar dacă dorești să adaugi un pic de contrast în amenajarea ta, colecția se combină perfect cu brâul CESAROM® Metalic.


Ca idei de amenajare, noi recomandăm gresia CESAROM® Cream pentru toată casa!

Cream-6060-0195-F4.jpg
Cream-6060-0196-1.jpg
Cream-6060-0195-F1.jpg
brau-metalic-6606-0036.jpg

 

Plăcile în relief pot da viață pereților din baia, bucătăria sau livingul tău, în timp ce gresia simplă oferă un plus de eleganță pardoselilor tale.

Living, baie, bucătărie, hol, terasă, balcon, pereți sau pardoseală, gresia CESAROM® Cream aproape că nu are limite în ceea ce privește suprafața și spațiile în care poate fi placată. Iar fiindcă este gresie porțelanată, rezistentă la îngheț și la abraziune, poate fi montată atât la interior cât și la exterior!

 

Cream_hol.jpg
Cream-baie1_1-e1553008705589.jpg
Cream_terasa.jpg

 

Imaginează-ți cum ar arăta gresia CESAROM® Cream cu structură placată pe pereții livingului tău?

Sau placa simplă acoperind toată suprafața terasei tale?

Poți să creezi și combinații inspirate cu ambele plăci pe pardoselile și pereții din baia ta!

 

 

CESAROM® Cream este doar una din colecțiile cu design de piatră dezvoltate în 2019 de CESAROM®. Alte opțiuni de gresie care merg în aceeași direcție, dar cu nuanțe și modele diferite sunt CESAROM® Rapolano, Luberon, Camino, Granito sau River Stones.

Tu ce design preferi pe plăci ceramice?

Citește și Noutățile anului: 25 de colecții noi de gresie și faianță lansate în 2019