Echipa CESAROM® a răspuns apelului național de ecologizare lansat de Let’s Do It Romania

Echipa CESAROM® a răspuns pozitiv și în 2019 inițiativei Let’s Do It Romania – cea mai amplă acțiune de luptă împotriva deșeurilor  organizată la nivel național, ajunsă în acest an la a 10-a ediție. Ziua Internațională a Curățeniei a mobilizat mii de voluntari din 25 de județe ale țării, iar în județul Cluj acțiunea a adunat 570 de participanți.


Printre voluntarii care au pornit în această misiune de curățenie s-au numărat și 20 de reprezentanți CESAROM® care, mic cu mare, au răspuns cu zâmbetul pe buze acestui nou apel la ecologizare și au reușit să strângă zeci de saci de deșeuri din zona Măguri Răcătău, jud. Cluj.


Acesta este al doilea an consecutiv în care echipa CESAROM® participă la inițiativa Let’s Do It Romania. În septembrie 2018 voluntarii noștri s-au implicat în colectarea deșeurilor din satul Smida, o zonă montană în apropiere de Parcul Național Apuseni.

IMG-20190925-WA0036.jpg

Implicați în proiectele comunității clujene


În calitate de companie clujeană, CESAROM® își propune prin strategia de responsabilitate socială să se implice constant în acțiuni de ecologizare, dar și în susținerea proiectelor sociale, unităților de învătământ sau instituțiilor sportive prin acțiuni de sponsorizare.


Printre acțiunile derulate în 2019 se numără parteneriatul încheiat cu Clubul Sportiv Universitatea Cluj, prin care compania și-a luat angajamentul de a livra peste 900 mp de gresie și faianță pentru căminul de sportivi al clubului, precum și acordarea a peste 400 de metri pătrați de plăci ceramice pentru modernizarea grupurilor sanitare din cadrul Liceului Unitarian Janos Zsigmond din Cluj-Napoca.