Un nou showroom CESAROM te așteaptă în București!

Fie că ești în căutarea unor soluții pentru redecorarea casei tale sau de materiale pentru un spațiu comercial, poți alege din varietatea de plăci ceramice CESAROM® produsele care se potrivesc cel mai bine viziunii.

Vezi locațiile
Vizual hp cu 5 pasi

Virtual showroom

Virtual showroom

Alege produsele care te fac să te simți ca acasă

Punem la dispoziția ta o gamă largă de produse, de la gresie porțelanată și faianță, până la piese speciale, decoruri și mozaicuri, menite să te inspire și să te ajute să amenajezi un spațiu de care să te bucuri în fiecare zi. Suntem prezenți în peste 10 țări, iar în România, scriem istorie de 60 de ani. Utilizăm materii prime locale și tehnologii de ultimă generație furnizate de cei mai renumiți producători europeni.

Colecții

1 2 3 21

Descoperă gama CESAROM® safe+

Pentru că știm cât de important este ca tu și cei dragi să fiți mereu în siguranță, am creat noua gamă de gresie și faianță cu protecție antibacteriană CESAROM® safe+, care încorporează nanoparticule de argint în structura plăcilor, oferindu-ți protecție permanentă, fără a afecta calitatea și nuanța produselor.

Descoperă mai multe
Image info home
Salfe logo

SOLUȚII CERAMICE COMPLETE

La CESAROM, punem la dispoziție o serie de servicii ceramice complete, pentru ca amenajările tale să fie așa cum ți-ai dorit

Află mai multe

Descoperă partenerii CESAROM de unde poți cumpăra produse.

Află care este cel mai apropiat magazine partener și vino să-ți alegi produsele potrivite pentru tine și casa ta.

Află mai multe